Psykup Fr

Psykup heeft in 2015 zijn 20e verjaardag gevierd. Van simpel statuut “Franse metalgroep”, hebben ze vandaag het statuut van mythische groep bereikt in het Franse alternatieve landschap, met 3 albums, een akoestische EP en een dubbel-dvd op hun palmares. Out-of-the-box, buiten de orde, is de groep altijd barbaars geweest en heeft de clichés vermengd met humor, frisheid en vastberadenheid. Ze hebben verschillende generaties gekenmerkt door Primus en Pantera, Biohazard en Frank Zappa, Luther King en Jim Carrey aan dezelfde tafel te laten zitten.

 

Na een opmerkelijke terugkeer op het podium in 2015, kwamen ze in 2016 terug met een jubileumsuitgave van hun eerste cult-album, “Le Temps de la Réflexion”, geremasterd op vinyl, digitaal, en als dubbel-cd (met bonus).

 

2017 is het jaar van hun werkelijke terugkeer, met het uitbrengen van een vierde album met de suggestieve titel “CTRL + ALT + FUCK”, een groovy, agressieve muzikale reis , wild en zonder complexen.

 

Korte bio: De cult-groep, die de struisvogel-core uitgevonden heeft, komt in 2017 terug met de release van een vierde album, met de suggestieve titel “CTRL + ALT + FUCK“! Metal, maar niet enkel, groove, gedurfde melanges en een goede dosis doorzettingsvermogen!