Infos

Infos

Waar ?

Het DURBUY ROCK Festival speelt zich af in het charmante dorpje Bomal-sur-Ourthe, rue du Sassin, 1, B-6941 Bomal-sur-Ourthe, nabij het middeleeuws stadje Durbuy, Provincie Luxemburg, Wallonië, België. Gelegen tussen de snelweg E25, de N4 en de N63, op +/- 40 km ten zuiden van Luik en +/- 25 km ten noorden van Marche-en-Famenne.

 

Trein ?

Het NMBS-station van Bomal-sur-Ourthe ligt op 300m van het festival.

Bomal ligt op de lijn 43, Luik-Marloie.

Consulteer www.belgianrail.be.

 

Carpooling ?

We raden aan te carpoolen. Gebruik de app van ComeOn. Info:ComeOn 

https://www.carpool.be/nl

 

 

VVK ? (tot donderdag 7 om 12.00 uur !!!) Covid Safe Ticket ?

Om het festival te betreden heb je een Covid Safe Ticket nodig!!! Wees dus volledig gevaccineerd, heb de ziekte binnen 6 maanden gehad en heb officieel bewijs via een QR-code of toon een negatieve PCR-test van minder dan 48 uur. Dankzij deze CST hoef je het masker niet langer binnen de site te dragen en is er geen social distancing meer.

Zie www.covidsafe.be en voor niet-Belgische ingezetenen is de Europese applicatie ook goed (dus voor de Nederlanders breng de Europese QR-code mee! Zie https://ec.europa.eu/info/live-work-travel -eu / coronavirus-respons / safe-covid-19-vaccines-europeans / eu-digital-covid-certificate_nl)

Voor mensen die niet over de juiste QR-code beschikken of niet zijn ingeënt, bieden we bij de ingang een snelle en professionele antigeentest aan die geldig is voor de 2 dagen van het festival tegen de prijs van 10 € (open van 16.00 tot 20.00 uur op vrijdag en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur, reserveren niet mogelijk).

Ben je ziek, blijf dan thuis en stuur ons een kopie van je medisch attest voor terugbetaling van je voorverkoop.

 

Vrijdag: 47€, incl. BTW + VVK-kosten (kassa, indien toegestaan: 50€)

Zaterdag: 57€, incl. BTW + VVK-kosten (kassa, indien toegestaan: 60€)

2 dagen: 77€, incl. BTW + VVK-kosten (kassa, indien toegestaan: 80€)

 

Camping: campingpas is 10€ extra per persoon voor 1 of 2 dagen, geen VVK.

 

VIP ticket (alleen VVK, zeer beperkt aantal) met toegang tot de klein artiestenbar + tribune in de concertzaal (of frontstage als twee podium openair zijn) en VIP parking: Vrijdag = 67€ –  Zaterdag = 87€ – 2 dagen = 117€ (incl. BTW + VVK-kosten).

 

info: info(@)durbuyrock.be.

 

VVK punten ?

Alle FNAC en alle Night & Day-krantenwinkels in Wallonië (Durbuy, Bastenaken, Ciney, Dinant, Hoei, Louvain-la-Neuve, Marche-en-Famenne, Charleroi, Bergen, Namen, Nijvel, Rochefort, Waver, Brussel, etc.) + voorverkoop online:  https://www.weezevent.com/durbuy-rock-festival

         

Camping ?

Enkel beschikbaar voor houders van een dagticket of festivalpas + een speciale campingpas t.w.v. 10€ per persoon voor een dag of twee dagen. (geen voorverkoop).

De kampeerders dienen zich naar de camping of de kassa van het festival te begeven om hun camping-armbandje op te halen.

Voor de toegang tot het festival heb je een Covid Safe Ticket nodig!!! Dus volledig gevaccineerd zijn, de ziekte binnen 6 maanden hebben gehad en officieel bewijs hebben (in het CST) of een negatieve PCR-test hebben van minder dan 48 uur.

Opgelet: glas, gevaarlijke voorwerpen, dieren, vuur, barbecue, mobilhomes, auto’s en alle andere voertuigen zijn strikt verboden. Geen bierbakken op de camping!!! Blikjes en plastic flessen zijn toegelaten.

De camping is voortaan betalend en beveiligd, met toilet en (niet drinkbaar) stromend water.

Open vanaf vrijdag 10u00 tot zondag 12u00. Geen campingmogelijkheid buiten deze uren!!!

Mogelijkheid tot rust, douche en alle comfort op een professionele camping vlakbij (www.campinginternational.be)

 

Voor talrijke andere logiesmogelijkheden en toeristische info, zie www.durbuyinfo.be, www.durbuy.be en www.bomal-info.be.

 

Welkom op de 25e editie van het Durbuy Rock Festival