De line up blijft vollopen!

Sinds we My Diligence en Wolvennest hebben aangekondigd, hebben we de aankondigingen van groepen die de line-up komen versterken geketend!

Enerzijds zijn de Durbuy Rock-schansen nu voltooid en kennen we de winnaars. Ice Sealed Eyes, Obsolete Humanity en One Hour winnen elk een plek om het festival te openen. Ice Sealed Eyes en One Hour zijn op vrijdag. Obsolete Humanity zal zaterdag de vijandelijkheden aftrappen.

Tot nu toe hadden we 3 Franse bands aangekondigd met Drakwald, Gronibard en Rise Of The Northstar. Inmiddels hebben we de inzet verdubbeld! Psykup, Barbar’O’Rhum en Bukowski zullen hun krachten bundelen met andere Franse artiesten om te resoneren met hun “blue, white, rage” sound!

Primeur op Durbuy Rock: Combichrist! Met bijna 20 jaar carrière, 9 albums en 12 eps, verzint de Noorse groep een speciale Oldschool-show om zich onder te dompelen in hun klassiekers. We zijn er trots op dat we ze u kunnen aanbieden.

Tot slot is er vandaag nog een nieuwigheid aangekondigd: Belphegor! Weer een primeur voor Durbuy Rock. Sinds 1993 verspreidt Belphegor zijn giftige black/death door de aderen van een publiek dat zich steeds meer inzet voor de zaak van de Oostenrijkse groep. De band marcheert op de metalplaneet en we zijn heel blij dat ze onderweg zijn!

Blijf in contact met onze sociale netwerken om de nieuwste namen te ontdekken die binnenkort de line-up van deze uitzonderlijke 26e editie zullen vervoegen!
www.facebook.com/durbuyrock
www.instagram.com/durbuyrockfestival